diumenge, 2 de març del 2008

Cinema

Recomanacions de la setmana:

There will be blood (que han traduït, com sempre, com els ha donat la gana, això és, Pozos de ambición), amb un Daniel Day-Lewis superb. Si voleu saber com va començar el boom del petroli, no us la perdeu. La banda sonora és un pel estressant, però és la intenció del seu creador (el guitarrista de Radiohead, qui es va inspirar en la BSO de The shinning del Kubrick: coneguda aquí com El resplandor). La interpretació és immillorable per part de tots els actors.





Sweeney Todd: l'últim èxit de Tim Burton. Imperdible. Tot i que la caracterització del fantàstic Johnny Depp està a mig camí entre l'Edward Scissorhands i la Morticia Adams, està irresistible, com sempre. És una pel·li bastant gore que no us podeu perdre (i molt millor a la gran pantalla, ja que els esquitxos de ketchup sembla que t'arriben i tot). Això sí, veieu-la en versió original, perquè la veu del Johnny Depp és encisadora quan canta.

2 comentaris:

aaa ha dit...

La peli "there will be blood" em va agradar força, Daniel Day-Lewis està impresionant com sempre, i tambè destacable l'actuació de Paul Dano, actor en "little miss sunshine" un altre petita joia del cinema. La banda sonora potser a estones és massa protagonista però em va agradar el concepte i el risc de realitzar un fil musical poc convencional.

L'altre gran peli, es la de la banda sonora del blog, begnini és un mestre.

llenguaddicta ha dit...

Sí, Benigni és un geni. "El tigre i la neu" és una delícia. Recomanació per qui no l'hagi vista (crec que EF em donarà la raó).

Una abraçada.