dijous, 25 de desembre del 2008

Regals especials

Per Nadal sempre hi ha algú que em sorprèn amb un regal inesperat. Qui em coneix sap que sóc fàcil de contentar: unes arracades o una llibreta m'arriben al cor, perquè quan rebo un regal m'agrada pensar que qui me'l fa m'ha dedicat un instant de la seva vida a l'hora de triar-lo. Els de la mama són sempre fora de sèrie, no cal dir-ho.

Però aquest any algú ha dedicat setmanes a elaborar el meu regal de Reis: són dues persones molt especials en la vida de la llenguaddicta que, per demostrar-li com l'estimen, han agafat tots els seus contes i poemes i els han convertit en un llibre, amb una edició acuradíssima i una dedicatòria d'aquelles que fa saltar la llagrimeta.


Gràcies. M'heu fet molt feliç.


9 comentaris:

Eulalia ha dit...

I jo estic molt orgullosa de tenir-ne un, tampoc cal dir-ho.
Un petonas.

Edu ha dit...

Muy poetico suena la pronunciacion del catalan, una pena que en Madrid no se enseñe como lengua coofial igual que el castellano.
Saludos.

llenguaddicta ha dit...

Sí, Edu, una pena. És una de les propostes de Juan Carlos Moreno Cabrera, però no ha tingut èxit... quan la llengua i la política es barregen, sempre acaba perden la llengua.

Benvingut al meu blog.

aaa ha dit...

Que bé que algú s'hagi decidit a fer-ho, i desitjo que no sigui la última vegada que es recopilen els teus relats i surten a la llum. Es una edició molt extensa? Jo en vull un, porfi.

llenguaddicta ha dit...

Doncs no és gaire extensa (5 exemplars, dels quals 2 se'ls ha quedat la meva editora -sona bé, ¿eh?). Però si més gent en demana potser hauré d'encarregar una segona edició...

SoRT ha dit...

15% de comissió... els que vulgueu

:)

llenguaddicta ha dit...

¬¬ no sé si farem negoci... El màster no me'l pago, segur.

aaa ha dit...

Doncs, a mi em faria molta il·lusió tenir una copia, segur que hi ha algun d'aquests relats que he vist nèixer. Si cal, parlo amb l'editora. Aprofito, per desitjar una bona entrada d'any i que aquest blog tingui motius per seguir molts i molts anys més.

llenguaddicta ha dit...

Sí, algun dels relats els has vist néixer i n'has llegit les proves. D'altres són antics o molt recents. T'has guanyat un exemplar de la primera edició.

Petons.