dimecres, 26 de novembre del 2008

¿La vida és bella?

6 comentaris:

òscar ha dit...

vaja, a preguntes com aquesta s'hi sol respondre millor amb una considerable taxa d'alcohol a la sang i el pap plé. sols amb un cafè i un mini de sobrasada no sé que en sortirà ...

(croooch: mossegada al mini) val-val, asumint que la vida és una vall de llàgrimes, dura, ingrata i amb un grapat de detalls que ens posen trists gairebé a diari (altre croooch al mini) la balança em diu aclaparadorament que hi ha moltíssimes més coses que valen la pena (gluuuuck: glop de cafè). fa ben pocs dies, molts hem fet un meme en el que citàvem sis detalls que ens donaven felicitat. escriure'n sis era tot un exercici de síntesi ja que creies que te'n deixaves un grapat injustament fora. (croooch). per tant, viure és l'hòstia tot i que al carrer fa un fred que pela avui i el cafè, de tant escriure, s'ha refredat una mica massa. (gluuuck)

aaa ha dit...

Doncs, si que ha durat poc aquest bloG. I les tires de la mafalda? I els concerts de la noa al palau de la música? I veure l'última peli dels germans coen al verdi? I esmorzar tard el diumenge al matí? I fer un té el diumenge a la tarda al sofà? I anar a visitar el Pompidou a París? I les fondues?
I podria seguir ...

llenguaddicta ha dit...

Òscar, gràcies. Però un mal dia el pot tenir qualsevol... no?

llenguaddicta ha dit...

Ferran, no he vist l'última dels Cohen (no m'hi has convidat, snif). Però tota la resta... les fondues (fins i tot les que estan a punt de cremar-te la casa), el Pompidou (amb una rasca considerable), la Noa al Palau (aquí m'has fet saltar la llagrimeta)... i podria seguir.

Gràcies, xnx.

You're still the sunshine of my life.

òscar ha dit...

si llenguaddicta :( de fet, n'acabem tenint al cap de l'any força més d'un per desgràcia. per gràcia, sempre hi ha un endemà per mirar de somriure. :)

molt bon cap de setmana!

llenguaddicta ha dit...

Igualment!